Velkommen til sommeruke i Fredevika!

Siste uka i skolesommerferien ønsker vi velkommen til Fredevika, hvor vi arrangerer aktiviteter både for barn, ungdom, flyktninger og studenter. 

For flyktninger
Vi begynner onsdag 10. august kl 12 - 15, med et arrangement spesielt tilrettelagt for flyktninger. Invitasjon sendes ut i samarbeid med kommunen.

For barn med følge
Vi inviterer barn i følge med voksne til friluftsaktiviteter onsdag 10. august kl 17 - 19.  Da byr vi på varm badstu, noe kjøligere mjøsbad, mulighet for vannlek i vika med barnekajakk og sitontop-kajakker, og uteleker som utebowling og stylter. Det er også et supert lekestativ og badevik her. Her er link til arrangementssiden på Facebook, hvor du får mer og oppdatert informasjon. 

For ungdom
Ungdom er spesielt inviterte torsdag 11. august kl 17 - 20. Vi fyrer opp badstua, og byr på et utvalg fartøy på vannet, blant annet ståpadlebrett og sitontop-kajakker. Det blir utebowling og spikkemuligheter. Ingen erfaring er nødvendig for noen av aktivitetene. Vi byr også på musikk, så det er mulig å henge i god stemning. Ungdomskvelden gjennomføres i samarbeid med Ung i Gjøvik. Her er link til arrangementssiden på Facebook, hvor du får mer og oppdatert informasjon. 

For studenter
Studentene inviterer vi ut uka etter, til "Bli bråkjent i Gjøvik"-tur i Gjøvik sentrum lørdag 20. august kl 13, og til Fredevika for kajakk- og kanopadling søndag 21. august fra kl 13. Padlingen skjer puljevis med første pulje kl 13. Søndag 21. aug blir det også mulig å teste badstua i Fredevika. Påmelding til studentarrangementene skjer via appen JoinMe.

Det vil komme mer informasjon her hjemmesiden vår, etter hvert som oppleggene kommer på plass.  Sett gjerne av tidspunktene nå!

Skrevet av Elin Enger 2. august 2022