Stor fotokonkurranse - turer i Gjøvik, Toten, Land

KVELDSRO: Glimt fra en stille kveld ved Skumsjøen
KVELDSRO: Glimt fra en stille kveld ved Skumsjøen Foto: Arkivbilde

Trykk på utløseren, bli med på sommerens fotokonkurranse og spre turgleden til folket!

Liker du å kombinere tur med foto? Da bør du lese videre.

DNT Gjøvik og omegn inviterer nemlig til stor fotokonkurranse denne sommeren.

Vårt distrikt

I konkurransen ønsker vi å se bilder fra eget distrikt; Gjøvik, Toten og Land. Her kryr det som kjent av flotte turmuligheter.

Vi ser gjerne bilder fra velkjente turmål, men ikke vær redd for å sende inn bilder fra mindre kjente godbiter.

Ikke bare toppene

VIKTIG: Husk at man ikke alltid må på en topp for å fange turgleden på filmrullen! Kanskje vinnerbildet blir tatt i skogen, langs elva, i kulturlandskapet, ved tjernet...

Vi ser gjerne bilder av turer kombinert med friluftslivaktiviteter, som overnatting, matlaging, padling, orientering, tursykling o.s.v. Men igjen, bildene må være tatt i Gjøvik, Toten eller Land.

Vi ønsker foto både med og uten mennesker.

Gode premier

Vinneren av fotokonkurransen får et gavekort til verdi 2000 kroner. Men det kåres i tillegg egne klassevinnere for henholdvis Land, Toten og Gjøvik, som også får fine premier.

Kanskje har du allerede tatt blinkskuddet? Eller kanskje fanger du det på tur i løpe av sommeren som venter... Sjekk vilkårene i denne artikkelen og send inn!

Frist 31. august!

En fotokyndig jury kårer vinnerne, som blir kontaktet.

Slik gjør du:

1. Sjekk vilkårene.
  2. Send bildet til dntgjovikbilder@gmail.com og VIKTIG: merk i meldingsfeltet: "Fotokonkurranse sommer 2022"'
  3. Oppgi i eposten HVEM som har tatt bildet, inklundert kontaktinfo (tlf)
  4. Oppgi HVOR bildet er tatt. Dersom bildet er tatt på vei til et bestemt turmål, oppgi dette.
GJØVIK, TOTEN OG LAND: Vi bor blant fantastiske turmuligheter. Bli med og vis dem fram! Foto: Per Hovland

Vilkår for deltakelse:

1. Du må oppgi HVOR bildet er tatt, inkludert kommune.
  2. Turen skal være fra barmarkssesong (ikke vinter).
  3. DNT Gjøvik og omegn har rett til å bruke innsendte bilder i vår planlagte bok om turforslag i Gjøvik, Land og Toten, eller i turbeskrivelser på UT.no. Innsendte bidrag vil også kunne bli publisert på vår nettside, facebook- eller instagramside.
  4. Vi vil gjerne se mennesker på bildene. Vi forutsetter at fotografen avklarer at de som er gjenkjennelige på bilde, aksepterer at bidraget sendes inn til konkurransen, med vilkårene i pkt 3.
  5. Svar må være oss i hende innen 31. august

Skrevet av Per Hovland 18. juni 2022