Hyttene våre er nå åpne igjen!

Gamle Torsætra står klar for overnatting etter koronapause. Alle besøk må forhåndsbookes .

Nå er det mulig å overnatte på hyttene våre igjen, men alle besøk må forhåndsbookes. Dagsbesøk er ikke tillatt. Koronakrav gjør at hele hytta må bookes.

Etter pålagt koronastengning kan vi nå ønske velkommen tilbake for overnatting på hyttene våre. Vi beklager ulempene som hyttestengningen har medført for de som har ønsket å besøke oss, og er glade for at vi nå kan åpne dørene igjen! Besøk forhådsbookes på nett, og slik det er nå må hele hytta bookes,

Forhåndsbooking av hyttene var et krav for å kunne gjenåpne hyttene våre. Det førte til stor teknisk omlegging for oss, og vi var avhengige av eksterne aktører som kortinnløserselskaper og it-support fra DNT sentralt. Nå er vi derfor ekstra glade for at vi igjen kan ønske dere velkommen!

Muligheten til å kunne forhåndsbooke gir større forutsigbarhet ved at man kan vite sikkert på forhånd at man får plass. Booking på hyttene våre har derfor kommet for å bli. Når koronasituasjonen tillater det vil vi åpne for booking av en og en seng. Vi kommer likevel til å la noen senger stå klare for vandrere som kommer uten booking, men det blir når normalsituasjonen smittemessig er gjenopprettet. Inntil videre er det kun forhåndsbooking av hele hytta som er tillatt.

Bookingen skjer via link fra hyttesidene på ut.no, og man forhåndsbetaler med kort. Du finner direktelinker på vår oversiktsside om hyttene våre her. Det er nødvendig at en person i reisefølget er medlem i DNT for å få tilgang, hyttene låses opp med DNTs standardnøkkel. Denne kan du deponere på som medlem i DNTs nettbutikk eller fysisk på Turistkontoret på togstasjonen på Gjøvik.

Som DNT-medlem kan du deponere på DNT-nøkkelen mot 100 kroner. Den gir deg tilgang til over 500 hytter landet over. Foto: Per Hovland

Skrevet av Elin Enger 9. juli 2020