Driftig dugnadsgjeng ønsker deg velkommen!

Åge Nyborg er standhaftig når dugnadsgjengen har sine faste møtedager på tirsdager og torsdager. Han har plass til flere rundt kaffepausebordet!
Åge Nyborg er standhaftig når dugnadsgjengen har sine faste møtedager på tirsdager og torsdager. Han har plass til flere rundt kaffepausebordet! Foto: Elin Enger

Dugnadsgjengen som pusser nydelig opp på DNT Osbakken, pleier å møtes på tirsdager og torsdager. Men i dag er det mandag og likevel kommer det skru- og pusselyder ut fra et åpent vindu i andre etasje. 

Der er nemlig Åge Nyborg i full gang med drillen. Han har annet å gjøre i morgen tirsdag, og ønsket derfor å ta i et ekstra tak dagen før i stedet. Det er lett å bli imponert over pågangsmotet og innsatsviljen! Å dele tid med slike driftige mennesker gir energi og sosialt overskudd - vil du være med?

Gjengen møtes i 10-tida og jobber så lenge de har lyst. Det er mange ulike oppgaver som trengs å gjøres, snekkeroppgaver står i fokus men det trengs også folk til innkjøp, transport, bæring og maling. Og ikke minst: kaffekoking! Vi trenger deg, og inviterer deg gjerne med inn i dugnadsfellesskapet. Har du tid og overskudd, ta kontakt!

Du bidrar med det du kan når du har lyst, om du ikke har anledning hver uke er din innsats uansett velkommen! Vi trenger deg for å gjøre DNT Osbakken om til ei overnattingshytte og et senter for friluftsliv.

Så vakkert det er langs Skumsjøen! Med egen strandlinje kan DNT Osbakken bokstavelig talt by på et hav av aktiviteter.
Så vakkert det er langs Skumsjøen! Med egen strandlinje kan DNT Osbakken bokstavelig talt by på et hav av aktiviteter. Foto: Elin Enger
I går var det Kosedyrenes dag på Osbakken, og over åtti deltagere koste seg med kanopadling, natursti, pinnebrødsteking og utelek. Det myldret av glade barn, og det er denne visjonen vi har langt framme i pannebrasken når det pusses og spikres: vi vil tilrettelegge for uteaktivitet!
I går var det Kosedyrenes dag på Osbakken, og over åtti deltagere koste seg med kanopadling, natursti, pinnebrødsteking og utelek. Det myldret av glade barn, og det er denne visjonen vi har langt framme i pannebrasken når det pusses og spikres: vi vil tilrettelegge for uteaktivitet! Foto: Elin Enger
Rommene pusses opp fra eldre standard...
Rommene pusses opp fra eldre standard...
... til mer moderne, lysere og bruksvennlig DNT-standard. Enkelt men innbydende - en fin base for uteaktiviteter.
... til mer moderne, lysere og bruksvennlig DNT-standard. Enkelt men innbydende - en fin base for uteaktiviteter.

Skrevet av Elin Enger 23. september 2019