10 splitter nye DNT-ambassadører !

Foto: Elin Enger

DNT Gjøvik og Omegn fikk i går gleden av å ønske 10 nye DNT-ambassadører velkommen på Osbakken. Noen vil bli turledere, noen ville være med og snekre i dugnadsgruppa, og alle fikk vite mer om foreningens tilbud og historie.

Ambassørkurset er første steg på DNT opplæringsløp for frivillige, og en nødvendighet for  de som ønsker å gå videre til DNTs turlederkurs. Det gir også grunnleggende informasjon om foreningens tilbud lokalt, hvordan vi forholder oss til Turistforeningen sentralt og foreningens historie. Noe som er særllig aktuelt i jubileumsåret vårt i år, hvor vi feirer både Turistforeningens 150 årsjubileum, og 25 års lokalforeningsarbeid.

Hjertelig velkommen som DNT-ambassadører, vi gleder oss til å se hvor deres engasjement fører dere og hva dere finner på av DNT aktviteter.

Skrevet av Elin Enger 6. februar 2018