Grunnleggende turlederkurs

Kurs

Fra dato
11. september 2021 kl. 10:00
Til dato
12. september 2021 kl. 17:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Arrangør
DNT Gjøvik og Omegn
Dette arrangementet er over!

Vi inviterer til grunnleggende turlederkurs lørdag 11. september og søndag 12. september. 

Har du vært mye på tur og ønsker å ta med andre ut? Fungerer du godt i ei gruppe med ulike mennesker og kan ta beslutninger på vegne av andre? Har du lyst til å være turleder på DNTs fellesturer? Da er vårt grunnleggende turlederkurs noe for deg! 

Grunnleggende turlederkurs er modul 2 i DNTs turlederutdanning. Dette kvalifiserer til å være turleder på turer uten overnatting.

Kursinnhold: 
Hovedtemaer:
Turlederrollen: turplanlegging, turglede og motivasjon av deltakere
Orientering, førstehjelp, kartkunnskap, bekledning, utstyr, mat og drikke. 

Varighet: 2 dager (15 timer)   

Man må være medlem av DNT og ha gjennomført 3-timers-kurset DNT ambassadør for å kunne delta på dette kurset. Vi ambassadørkurs i forkant av det grunnleggende turlederkurset, slik at alle interesserte får anledning til å kvalifisere seg for å delta. Ambassadørkurset kan også tas digitalt, ta kontakt hvis dette er noe du ønsker

Vi holder kurset på ei av våre egne hytter, DNT Osbakken. Her er det fint å gå på tur og mulig å overnatte for de som ønsker det.

Prioritering
DNT Gjøvik og Omegn ønsker at så mange som mulig av våre turledere (og potensielle turledere) og tillitsvalgte gjennomfører DNT turlederutdanning. Våre medlemmer prioriteres derfor til dette kurset, og det er gratis for dem å delta. 

Pris
Gratis for medlemmer i DNT Gjøvik og Omegn, kr 1000 for medlemmer i andre foreninger. Medlemmer i DNT Gjøvik og Omegn som tar kurset, forventes å tilby minst en tur for foreningen i 2022. Du behøver ikke å vite hva slags tur dette skal være eller nå, det kan vi hjelpe deg med å finne ut av.

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Anna Opperud Nicolaisen
  • Ingemari Jürgensen