Friluftssøndag på DNT Osbakken - Aktiviteter for store og små!

7. november kl. 11:00 - 15:00
Alternative datoer

7. november 2021
5. desember 2021
Voksne, Barn
DNT Gjøvik og Omegn
Hadeland, Gjøvik og Land (se kart)

Er du nysgjerrig på friluftsliv, og ønsker tips og råd om utstyr, hvordan komme i gang, hvordan få med barna, lage spennende turmat o.l.?
• Har du lyst til å prøve ut friluftsliv i fjellet eller skogen, men er usikker på om du har nok kunnskap og utstyr?
• Er du nysgjerrig på DNT Gjøvik og Omegn og hva et medlemskap i Den Norske Turistforening innebærer?
• Vil du bli bedre kjent med DNT Osbakken, se hvilke muligheter som fins her for det enkle friluftslivet? Vi kan vise deg rundt – hva en ubetjent DNT hytte er, hva vi har av utstyr for utleie og de flotte turmulighetene i området.
• Friluftsøndagene på DNT Osbakken er for alle – gammel og ung – enslige og familier – erfarne og uerfarne turfolk. Kanskje du bare har lyst på en turprat?
• Avhengig av årstidene legger vi opp til enkle aktiviteter som dere kan delta på hvis ønskelig. Noen ganger har vi enkel matlaging/prøvesmaking, f.eks. for å vise hva slags mat man kan lage på tur – som kan konkurrere med grillpølsa….
Osbakken kafè har åpent hver søndag, så vi selger ikke mat. Vi anbefaler dere å ta søndagsmiddagen der, så kan søndagen nytes i frisk luft for deretter å innta et godt måltid uten å måtte stå ved grytene selv 😊.
Er det noe du ønsker å spørre vår friluftsvert om, kan du ringe Ine på 92 08 94 61.

Friluftssøndag på DNT Osbakken - Aktiviteter for store og små!

Den første søndagen i måneden inviterer vi til friluftssøndag ved Skumsjøen, på vårt friluftssenter DNT Osbakken.  Er du nysgjerrig på friluftsliv, og ønsker tips og råd om utstyr, hvordan komme i ...