FAMILIETUR TIL GAPAHUKEN VED ROKKETJERN, N. LAND

Fellestur

Dato
8. oktober kl. 09:00 - 13:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn, Ungdom, Seniorer
Arrangør
DNT Gjøvik og Omegn
Turområde
Hadeland, Gjøvik og Land (se kart)

NB: NY DATO!

Denne turen ble opprinnelig planlagt til uke 40, Opplands tidligere høstferie. I mellomtiden har Oppland blitt til Innlandet, og høstferien er flyttet til uke 41. Vi flytter derfor også turen, så det blir mulig for barnefamilier med høstferie å delta. Ny dato: torsdag 8. oktober.

---

Nå er det høstferie, og alle unger med foreldre, besteforeldre, tanter eller onkler kan bli med på en koselig, kort tur på fin sti i skogen – med noen bløte partier. Vi parkerer i Midtvassvegen og går kvitmerket sti opp til Gapahuken ved Bikkjeløypa, der vi koser oss ved bålet og aktiviserer oss i skogen rundt oss. Ta gjerne med mat som kan varmes på bålet. Turen er ca. 3 km t/r, og vi bruker god tid.

Turledere: Idun Hovelsrud tlf. 470 23 607 (idun.hovelsrud@gmail.com), og Kari Løken Karlsnes, tlf. 959 95 735 (kari@kalsnes.com)

Oppmøte: Dokka stasjon kl. 9.00

FAMILIETUR TIL GAPAHUKEN VED ROKKETJERN, N. LAND

NB: NY DATO! Denne turen ble opprinnelig planlagt til uke 40, Opplands tidligere høstferie. I mellomtiden har Oppland blitt til Innlandet, og høstferien er flyttet til uke 41. Vi flytter ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Kari Løken Kalsnes
  • Idun Hovelsrud