FISKEKURS FOR UNGDOM – DEL 1, VINTER, GJØVIK

Arrangement

Dato
18. mars kl. 17:30
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom
Turtyper
Arrangement, , Fiskekurs
Arrangør
DNT Gjøvik og Omegn
Turområde
Hadeland, Gjøvik og Land (se kart)
Dette arrangementet er over!

Fiskekurset er avlyst for å slutte opp om dugnaden med å begrense koronasmitte. Er du frisk og ikke i karantene gå gjerne for din egen nærtur.

NB: Det står dessverre feil klokkeslett i det fysiske papirprogrammet for dette arrangementet. Riktig tid for oppstart er kl 17:30

--

Lurer du på hvordan det er å kjenne den sterke gjedda gripe tak i sluken og forsøke å dra deg ned i hullet i isen? Pure adrenalin, baby! Vil du prøve selv? Denne dagen er for deg – enten du aldri har prøvd før, eller om du allerede er dreven med snella!

Den erfarne fiskeren Tom Pedersen tar oss gjennom basiskunnskapen før alle som vil, får prøve selv. Vi fyrer opp bålet og koser oss ute med nista. Ta med fiskeutstyr hvis du har – men det er absolutt ikke noe must – vi har til utlån!

Oppmøte: DNT Osbakken, Skumsjøvegen 590, Hunndalen, kl. 11.00

Kontaktpersoner: Tom Pedersen, tlf. 958 01 235 (tom.pedersen58@hotmail.com) og Elin Enger, tlf. 959 72 850 (gjovik@dnt.no)

Påmelding: Innen 10. mars til dntunggjovik@hotmail.com

FISKEKURS FOR UNGDOM – DEL 1, VINTER, GJØVIK

Fiskekurset er avlyst for å slutte opp om dugnaden med å begrense koronasmitte. Er du frisk og ikke i karantene gå gjerne for din egen nærtur. NB: Det står dessverre feil ...

Kontaktinformasjon:

  • Tom Pedersen
  • Tlf. 958 01 235