REKRUTTERINGSTUR TIL FJELLSPORT, VÅGÅ

Fellestur

Fra dato
4. september kl. 07:00
Til dato
6. september
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangør
DNT Gjøvik og Omegn
Turområde
Jotunheimen, Langsua (Huldreheimen) (se kart)

Fredag 4.–søndag 6. september

Har du lyst til å teste fjellsport? Da er dette turen for deg! Det blir en snill start og mulighet for flere rutevalg undervegs:

Vi tar båten til DNTs betjente hytte Gjendebu fredag morgen og går på Gjendetunga (1 516 moh.), en enkel, men stedvis noe bratt topptur på ca. 3 t. Overnatting skjer i telt eller inne på Gjendebu.

Lørdag går vi gjennom Svartdalen til DNTs selvbetjente hytte Torfinnsbu (ca. 5 t). I Svartdalen er det flere 2000 m-topper som kan være aktuelle å bestige hvis været tillater det. Vi overnatter i telt eller inne på Torfinnsbu.

Søndag er det flere alternativer – tur langs Bygdin, topptur til Nordre Kalvehølotinden (2 019 moh.) eller båttransport ut til parkeringsplassen ved Bygdin.

Hver enkelt betaler ferjetransport, overnattinger og mat, men vi spleiser på parkering og drivstoff. Hvis du ønsker å sove inne på Gjendebu, må du bestille plass selv.

Turledere: Ane Tange (DNT FO Elverum), tlf. 976 80 142 (ane.tange@gmail.com), og Heidi M. Pedersen (DNT Gjøvik og Omegn), tlf. 951 50 036 (heidi_merete20@hotmail.com)

Påmelding: Innen 28. august

Oppmøte: Bygdin ferjekai fredag morgen. Der samordner vi transport til langtidsparkeringen ved Gjendesheim. Nærmere tidspunkt sendes til de påmeldte når rutetider for 2020-sesongen foreligger. Da kan vi også avtale samkjøring.

REKRUTTERINGSTUR TIL FJELLSPORT, VÅGÅ

Fredag 4.–søndag 6. september Har du lyst til å teste fjellsport? Da er dette turen for deg! Det blir en snill start og mulighet for flere rutevalg undervegs: Vi tar ...