Avlyst: VINTERAKTIVITETER PÅ VIND, GJØVIK

Fellestur

Dato
15. mars kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Arrangør
DNT Gjøvik og Omegn
Turområde
Hadeland, Gjøvik og Land (se kart)
Dette arrangementet er over!

Som et ledd i vårt ønske om å ta samfunnsansvar, har vi på grunn av koronaviruset besluttet at vinteraktivitetene i regi DNT Gjøvik og Omegn på Vind søndag 15. mars avlyses. Flere kommuner anbefaler å avlyse sammenkomster med over 50 deltagere eller deltagere fra ulike geografiske områder. Vår forening dekker fem kommuner. Arrangementet har per i dag 167 interesserte på Facebook, og kan derfor potensielt ha flere enn 50 deltagere. Vi finner det derfor naturlig å ikke bidra til økt smitterisiko ved å gjennomføre arrangementet nå.

Avgjørelsen er tatt i samråd med kommunelege Siri Fuglem Berg.

Vi gleder oss til utelek med dere når smitterisikoen er på et nivå som gjør det mulig å gjennomføre denne typen arrangementer!

Ved spørsmål, ta kontakt med daglig leder Elin Enger på telefon 95 97 28 50.

 

-------------------------------------

Ved grillplassene i akebakken på Vind fyrer vi opp griller så vi får mulighet for å lage mat eller bare kose oss rundt grillen. Her kan vi ake eller gå en skitur. De minste kan øve seg på å gå litt på ski, eller de kan gå lengre turer. Dette er også en mulighet for å være litt sosial – bli med!

Turledere: Mildri Urke Andreassen, tlf. 909 60 334 (mildria@gmail.com), og Eirik Lindberg, tlf. 908 41 487 (eirlin71@gmail.com)

Påmelding: Innen 14. mars

Oppmøte: Vi møtes på parkeringsplassen på Østbyhøgda, 200 m nedenfor Vind idrettsplass, Vestre Totenv. 523, Gjøvik, kl. 11.00 og går sammen til akebakken.

Avlyst: VINTERAKTIVITETER PÅ VIND, GJØVIK

Som et ledd i vårt ønske om å ta samfunnsansvar, har vi på grunn av koronaviruset besluttet at vinteraktivitetene i regi DNT Gjøvik og Omegn på Vind søndag 15. mars ...

Kontaktinformasjon:

  • Mildri Urke Andreassen og Eirik Lindberg
  • Tlf. 909 60 334 // 908 41 487