praktisk informasjon for alle turer

Turene i årets programmet ble planlagt høsten forrige år. Vær derfor oppmerksom på at turer kan bli forandret eller avlyst. Dette kan skyldes værforhold, personlige forhold for turlederne eller annet som kan inntreffe.

Kurs og leirer arrangeres med forbehold om nok påmeldte.

Følg med på hjemmesida vår (gjovik.dnt.no) for å bli oppdatert og se om mulige feil i den trykte kalenderen er blitt rettet.

Har turen en påmeldingsfrist, skal du kontakte turlederen innen denne fristen. Du vil da få informasjon direkte om eventuelle forandringer.

Når turdeltakerne skal overnatte på et betjent overnattingssted, skal kontakt med vertskapet om romønske, allergier e.l. formidles gjennom turlederne.

Vi legger dessuten vekt på samkjøring, og deltakerne spleiser på utgifter til drivstoff (kr 3,50 pr. km.) og bomavgift.

Når det gjelder oppgitte priser i programmet, tar vi forbehold om endringer pga forhold utenfor vår kontroll.

Bare for arrangementer i Barnas Turlag inneholder kalenderen informasjon om klær, mat, drikke o.l. For alle utearrangementene ellers gjelder regelen om å kle seg etter vær og terreng og sørge for å ha med tilstrekkelig mat og drikke.

Vi oppfordrer alle turfolk til å lese om pakkelister, hyttebruk, fjellvettregler m.m. på dntoslo.no/tips/.

For fjellsport har vi en del utstyr til utlån, f.eks. seler, isøks og skred søkere.

Kontakt turlederne dersom du har spørsmål.

Som deltaker på fellesturer arrangert av DNT Gjøvik og Omegn kan man bli fotografert enten av turlederen eller andre deltakere. Bildene kan bli brukt i DNTs egne publikasjoner, på Facebook-sida vår og på nettsida. Ønsker du å reservere deg mot å være med på bildene, er det viktig at du melder fra om dette til turlederen når turen starter.