Om DNT Gjøvik og omegn

DNT Gjøvik & Omegn har over 2700 medlemmer i Gjøvik, Østre Toten, Vestre Toten, Nordre Land og Søndre Land!  Vi arbeider for å fremme et enkelt, aktivt, allsidig og miljøvennlig friluftsliv og for å bevare natur og kulturverdier.

Vi er en av 57 medlemsforeninger i Den Norske Turistforening (DNT), som er Norges største friluftsorganisasjon.

Vær en del av fellesskapet!

Dugnadsarbeid er selve ryggraden i turistforeningens virksomhet. Uten innsatsen fra hundrevis av frivillige over hele landet hadde turistforeningene aldri kunnet opprettholde det store tilbudet og aktivitetsnivået.

Dugnad

Rydde buskas, merke stier, beise hyttevegger, hogge ved - det er mye som skal gjøres for å holde vedlike og etablere ruter- og hyttetilbud. Vi tar imot alle former for dugnadsinnsats! Les mer her om våre faste dugnadsdager!

Arrangementshjelper

Ønsker du å være med som frivillig på et av våre arrangementer? Vil du stå på stand, hjelpe til med pinnebrødgrilling eller fortelle om DNT? Send oss en epost!

Bli turleder

Vi ønsker alltid flere engasjerte turledere! DNT har en egen turlederutdanning som gjør deg i stand til å lede turer for DNT både i nærområdet og på høyfjellet. Ta kontakt hvis du vil vite mer!