Friluftshuset i FredEvika! 

TILGJENGELIG: Ved Friluftshuset i Fredevika ønsker vi å gjøre Mjøsa mer tilgjengelig for friluftsliv.
TILGJENGELIG: Ved Friluftshuset i Fredevika ønsker vi å gjøre Mjøsa mer tilgjengelig for friluftsliv. Foto: Alexander Rostad, Gjøvik kommune

Vakre Fredevika vår! Hvor Mjøsa duver foran oss, midt i byen – og mulighetene for friluftsliv og naturopplevelser er uendelige året rundt. Her på Friluftshuset ønsker vi å gjøre Mjøsa mer tilgjengelig for friluftsliv, ved å tilby kunnskap, utstyr og inspirasjon. 

Her er du i kontakt med elementene, tett på vann og vind og himmel. Huset har fantastisk utsikt mot Mjøsa og store vinduer dekker hele forsiden av badstua. Huset kan brukes til kurs og møter, og kan leies av organisasjoner og andre som trenger et sted å være for samlinger knyttet til friluftsliv. 

I badstua vår kan du få en heit opplevelse i kontrast til det ofte noe mer kjølige Mjøsbadet, det er helsebot! Mer informasjon om åpningstider, priser og trivselsregler for bruken av badstua finner du her på denne siden.

Huset drives med stor grad av frivillighet. Du vasker og rydder etter deg selv, på den måten blir det hyggelig å komme hit for nestemann som kommer.