BLI MED PÅ DUGNAD

Slipp Gunnar løs med motorsaga, så blir det mer kveldssol på Fogdehytta!

Det er mange måter å jobbe frivillig for å legge til rette for naturopplevelser for livet for andre. For eksempel:

• turleder
  • hyttevakt
  • arrangementsmedhjelper
  • stimerking
  • turbeskrivelser til ut.no
  • hjelpe til på praktiske dugnader på hyttene

Vi tar imot mange ulike former for dugnadsinnsats, ta kontakt så finner vi en rolle som passer for deg! Arbeidsoppgavene varierer etter behov og ferdigheter. Vil du arbeide praktisk og konkret med hammer og malekost for å vedlike og etablere ruter- og hyttetilbud? Eller foran PC-en med regneark? Kunne du tenke deg å være turleder som tar med andre ut på tur, eller arrangementsmedhjelper som serverer varm saft og deler ut brosjyrer? Har du lyst til å lage nye turforslag til ut.no eller å ta gode turbilder?

Bli med på det du har lyst til, et godt sosialt fellesskap er bonusen!
Dugnadsarbeid er selve ryggraden i turistforeningens virksomhet. Uten innsatsen fra hundrevis av frivillige over hele landet hadde turistforeningene aldri kunnet opprettholde det store tilbudet og aktivitetsnivået.​​​​​​​
send mail med kontaktinfo, så tar vi kontakt med deg for å finne din rolle.

DNT har en egen utdanningsstige for våre frivillige, og tilbyr kursing og opplæring. Ønsker du å øke dine ferdigheter og kunnskaper innen friluftsliv er det mulighet for kursing via oss.

Frivillig for Friluftshuset i Fredevika
Ønsker du å bidra, bli med i Facebookgruppen for Fredevikafrivillige her

Rydde buskas, merke stier, beise hyttevegger, hogge ved - det er mye som skal gjøres for å holde vedlike og etablere ruter- og hyttetilbud. Vi har ulike grupper som jobber med å vedlikeholde og etablere stier på Totenåsen og i Gjøvikmarka. Ta kontakt ​​​​​​​for nærmere informasjon hvis du også vil være med på praktisk utejobbing!

Ønsker du å være med som frivillig på et av våre arrangementer? Vil du stå på stand, hjelpe til med pinnebrødgrilling eller fortelle om DNT?
Send oss
en epost!

Vi ønsker alltid flere engasjerte turledere! DNT har en egen turlederutdanning som gjør deg i stand til å lede turer for DNT både i nærområdet og på høyfjellet.
Ta kontakt hvis du vil vite mer!

Når Fredrik har ryddet stien blir den lettere å gå!