Aslak er i gang

Aslak Stensrud er glad i å gå på tur, og er spesielt kjent på Totenåsen og i Synnfjellet.
Aslak Stensrud er glad i å gå på tur, og er spesielt kjent på Totenåsen og i Synnfjellet. Foto: Innsendt

Turglad østretotning har meldt seg til å håndtere tekst og bilder fra våre mange turrapporter.

En stor gjeng med nye frivillige har strømmet til DNT Gjøvik og omegn denne våren og sommeren. Det gleder oss stort!

Av dette blir det nye turledere, flere hjelpere til våre arrangementer, flere på dugnadslistene for både hytter og stier, og styrket satsing på tilbud til flykninger. 

En av våre nye frivillige er Aslak Stensrud fra Kapphøgda, Østre Toten. Han vil heretter bistå med å publisere referater fra våre turer på nettsiden til DNT Gjøvik og omegn. 

Norsk som fag

Aslak har lærerbakgrunn med blant annet norsk som fag. Hans daglige virke er i Utdanningsforbundet i Innlandet. Her er han vant med å jobbe med tekst og bilde, og løpende publisering av nettsaker. 

Turglad er 49-åringen også. Med hytte i Synnfjell, er han godt kjent der. I tillegg har han selvsagt trålet mang en sti på Totenåsen. 

- Jeg er nok et typisk organisasjonsmenneske, sier Aslak, som gjennom mange år også har vært svært aktiv i Røde Kors, og i korpsmusikken. 

- Heldige oss

Nå får DNT Gjøvik og omegn altså glede av østretotningens mange erfaringer. Aslak har allerede lært seg publiseringsverktøyet og er godt i gang. I tillegg til å håndtere innsendt materiale fra våre turledere etter gjennomførte turer, vil han også bidra til turbeskrivelser på ut.no, med fokus på Synnfjell.

- Heldige er vi som har fått Aslak med på laget! Dette vil hjelpe oss til å synliggjøre den flotte innsatsen fra våre mange gromme turledere, sier daglig leder i DNT Gjøvik og omegn, Per Hovland.

NB! Rutinene for å sende inn turreferater er uendret. Turledere fyller ut dette skjemaet! Bilder sendes til turreferat@gmail.com (husk bildetekster og navnet på fotografen!)

Klikk her for å skrive tekst.

Skrevet av Per Hovland 11. juli 2022