Vil du bidra til DNTs innsats for flyktninger?

Kan du tenke deg å gjøre enn innsats for flyktninger i vårt distrikt? Vi planlegger sommerens innsats og oppfordrer deg til å bli med!

Arbeidet er under planlegging og alle detaljer er ikke spikret ennå. Men vi vet at vi ønsker å få til både jevnlige aktiviteter gjennom sommeren, og noen større arrangementer i løpet av sommerferien. Det er spesielt ønske fra kommunens side om at vi konsentrerer innsatsen til sommerferien, fordi skolene da er stengt og det kan være lite som ellers skjer. Vi kommer til å trenge hjelp, og ber deg registrere deg her for å melde deg på!

Du forplikter deg ikke til en spesiell innsats, vi kan finne en oppgave og et omfang avhengig av hva du ønsker og har mulighet til.

Vi ser for eksempel for oss at vi vil ha behov for folk som kan:

- være turledere på enkle turer i vårt distrikt

- sikre klatrere for klatreaktivitet. Trolig på en hverdagskveld. 

- hjelpe til på større arrangementsdager hvor vi inviterer til ulike aktiviteter med base på DNT Osbakken. Her vil padling, fisking, klatrepark, tur og utelek være aktuelt. Vi vil også trenge folk til å vertskapsroller for å ordne praktiske ting og generelt fikse og ordne. Uke 32 er spesielt aktuell for dette.  

Vi vil invitere flyktninger som er bosatt i ulike kommuner i vårt distrikt.

Registrer din kontaktinformasjon her, så vil vi ta kontakt med deg for videre planlegging. 

Skrevet av Elin Enger 8. juni 2022