Slik booker du badstua

SELVBETJENT: Anlegget er hundre prosent selvbetjent, du får derfor mulighet til å bestille og betale på forhånd. Du får tilsendt adgangskode ti minutter før din tid begynner, og koden gjelder i to timer.
SELVBETJENT: Anlegget er hundre prosent selvbetjent, du får derfor mulighet til å bestille og betale på forhånd. Du får tilsendt adgangskode ti minutter før din tid begynner, og koden gjelder i to timer. Foto: Elin Enger

Slik bestiller du billett til varmen i Fredevika.

På denne siden får du informasjon om åpningstider, priser, reglement, kjøp av billetter og svar på ofte stilte spørsmål.

Når vi du komme?

Her ser du åpningstidene.

Hvem kommer?

Vil du bestille en enkeltbillett til fellesbadstu, eller vil du leie hele og ta med deg eget følge? I begge tilfeller kan du bruke anlegget i to timer. Her kan du se de ulike mulighetene for å leie huset: kjøpe enkeltbillett til fellesbadstu, leie hele badstuen eller leie huset til møterom. 

Kode for å komme inn

Når du har booket og betalt, vil en adgangskode bli laget automatisk og sendt til deg ca ti minutter før tidspunktet du har bestilt tilgang til. Har du ikke fått kode, kan det for eksempel skyldes at du ikke har betalt eller at du ikke har oppgitt riktig mobiltelefonnummer. Så vær nøyaktig med dette.

Denne adgangskoden er gyldig i de to aktuelle timene du har bestilt for. Du bruker den samme koden igjen hvis du for eksempel går ut av huset for å bruke utedusjen eller bade i Mjøsa. Koden lar deg åpne både døren inn til garderoben og døren  inn fra Mjøsa.

Følg god badstuskikk


Sørg for at du har håndkle under hele kroppen, slik at det ikke er kontakt mellom hud og benk. Sitter du ikke på nederste benk men på en benk opp fra gulvet, skal håndkleet være under føttene også. 

Når du er ferdig


Som bruker spyler du lett av badstubenken der du har oppholdt deg med vannslangen som henger inne i badstua. Ikke bruk vaskemidler eller kjemikalier til dette, du skal ikke ta med noe inn i badstuen som vann ikke kan fjerne. Det er ikke tillatt å spise der inne, det eneste som kan drikkes er vann.  Så koster du gulvet i garderoben, tar med deg dine egne eiendeler hjem og kan ta fatt på hjemveien med smil om munnen og varme i kroppen.


VERDT Å LÆRE SEG: Har du booket, betalt, brukt koden for å komme inn, lagt håndkle under kroppen og sitter her og ser ut over Mjøsa, da...
VERDT Å LÆRE SEG: Har du booket, betalt, brukt koden for å komme inn, lagt håndkle under kroppen og sitter her og ser ut over Mjøsa, da... Foto: Elin Enger

Skrevet av Elin Enger 10. november 2021