Søk sommerjobb  med friluftsliv!

Er du friluftsinteressert og har lyst til å jobbe utendørs med barn  og unge i sommer? Da kan dette være sommerjobben for deg!

Kunne du tenke deg noen uker med friluftsaktiviteter i sommer? Vil du være med og vise fram hvor spennende det er å være ute i naturen? Er du for eksempel lærer med sommerferie? Student? Pensjonist med erfaring og ro?
Jobben passer for deg som har interesse for naturen og friluftsliv, og som elsker å få god kontakt med folk og å formidle kunnskap og engasjement! Vi søker etter inspirerende aktivitetsledere med interesse for natur- og friluftsliv, pedagogiske evner og selvstendighet. Vi skal ha særlig fokus på å legge til rette for barn og unge.

I skoleferien
DNT Gjøvik og Omegn skal arrangere sommeraktiviteter i Fredvika ved Mjøsa og på DNT Osbakken ved Skumsjøen i sommer. Aktivitetene planlegges i løpet av skolens sommerferie ca i uke 26 - 32. Nøyaktig tidspunkt vil avklares senere, avhengig av tildeling av prosjektmidler etc. Fokus vil være på uteaktiviteter og tilrettelegging for friluftsliv for alle som har ferie. Det er altså mulighet for flere ukers sammenhengende sommerjobb, og/eller spredte uker avhengig av anledning.

Som aktivitetsleder viser du engasjement og formidlingsglede, er imøtekommende og tålmodig. Du har evnen til å være bestemt når det trengs. Du organiserer godt og kan lede en gruppe gjennom aktiviteter på en trygg måte, med fokus på sikkerhet.

Å jobbe ute med barn og unge er først og fremst morsomt! Vi har tilgjengelige kanoer, sitontop-kajakker, spikkekniver og uteleker. Det å lære barn om naturen og se dem utfolde seg og mestre gjennom ulike uteaktiviteter er meningsfullt. Det er ekstra stas når vi klarer å tenne en gnist hos barna, en interesse for friluftsliv og for det å ta vare på naturen.

Interessert?
Skriv en søknad med CV og send til gjovik@dnt.no 

Oppgi når du har anledning til å jobbe, hvorfor du ønsker jobben og hvilken erfaring du har som er relevant for arbeidet. 
​​​​​​​
Vi gir godtgjørelse etter avtale. Kjøregodtgjørelse utbetales etter reiseregning. Du får verdifull erfaring og attest om ønskelig. Det er krav om politiattest. Har du ikke mulighet til å jobbe alle ukene, ta likevel kontakt, for vi trenger flere enkelte uker. Er det noe du lurer på? Ta kontakt med undertegnede for mer informasjon. Det vil bli innkalt til jobbintervjuer på grunnlag av søknadene.

Søknadsfrist: 30. april

NB - Koronaforbehold:
Jobben utlyses med forbehold om at samfunnet innen sommeren har kommet tilbake i vanlig gjengee igjen, sett i forhold til koronaviruset. Skulle det ikke være forsvarlig å arrangere aktivitetene pga smittesituasjonen, må vi dessverre avlyse. 

Skrevet av Elin Enger 18. februar 2021