Vil du jobbe med orientering på Friluftsskolen?

Ønsker du eller noen du kjenner å jobbe som orienteringsinstruktør i skoleferien?

DNT Gjøvik og Omegn planlegger to friluftsskoler på DNT Osbakken i juni og august, og informerer nå om at Norges Orienteringsforbund rekrutterer orienteringsinstruktør til dagsoppdrag på friluftsskolene. Har du lyst til å være med på å lære barna om orientering? Det er grunnleggende nivå det er snakk om, det viktigste er gleden ved å kunne få mening ut av et kart, og å kunne øve seg på å kjenne igjen terrenget.

Prosjektet finansieres gjennom prosjektetet: «Orientering – kart i skole og fritid», hvor Den Norske Turistforening, Norges Orienteringsforbund og Friluftsrådenes Landsforbund samarbeider om å tilby orienteringsinstruktører til Friluftsskoler i skoleferiene. Friluftsskolen er et ferietilbud i nærmiljøet for barn i alderen 10-13 år. Over 50 arrangører av Friluftsskoler har i år et ønske om å få med orienteringsinstruktører på laget. De fleste Friluftsskolene arrangeres i sommerferien, noen få er til høsten og en er i vinterferien 2022.

Se vedlegget for ytterligere informasjon.

Legg merke til fristen for å inngå avtaler: 30. april. Håper dette er interessant for deg eller noen du vet om!

Ta gjerne kontakt hvis du har spørsmål.

Henning Bratland Carlsen

Prosjektleder Orientering i skolen