Åpning for dagsturer

Etter å ha konferert med lokale helsemyndigheter, åpner vi igjen opp for dagsturer i vår regi. 

Vi fortsetter smittevernfokuset vi etterhvert har blitt godt kjent med, med håndhygiene og avstand. Avstandsregelen gjelder gjennom hele turen, også i pauser. Alle må ha med egen drikkeflaske etc, og ikke dele på matpakke etc utenom husstand/kohort. Det er ikke anledning til å delta hvis man har symptomer eller er i karantene.

Deltagere registreres

Turene får forhåndspåmelding via vår hjemmeside, og vi oppfordrer til forhåndspåmelding. Skulle det skje at noen ankommer oppmøtested uten å ha meldt seg på, vil turleder registrere navn og kontaktinformasjon før avgang. Uansett er maksantall 20 personer.

Vi åpner opp for dagsturer fordi vi mener at det er viktig å komme seg ut i fysisk aktivitet og bevegelse, sett i folkehelsesammenheng. Turene kan gjennomføres innenfor de fra myndighetenes angitte regler for antall personer samlet på et sted (max 20 personer ute) og avstand (minimum en meter). Vi oppfordrer alle til selv å vurdere hvorvidt det er ønskelig å bli med på tur i vår regi, risikoen tatt i betraktning. Det er generelt anbefalt å redusere antall mennesker man treffer i løpet av en uke.

For eventuelle spørsmål, ta kontakt med daglig leder Elin Enger på tlf 95 97 28 50.

Skrevet av Elin Enger 1. mars 2021