Turkalender for 2021

SJEKK POSTKASSEN 23. DESEMBER! Da distribueres turkalenderen for 2021 til våre medlemmer, med budene som leverer Oppland Arbeiderblad.

Rydd plass i postkassen! På selveste lille julaften lander den splitter nye turkalenderen for 2020 i postkassen til våre kjære medlemmer! Neste år tilbyr vi 224 turer, kurs og arrangementer som vi gjerne vil ha deg med på!

Nå kan turåret planlegges! Du kan gå på bein, ski og truger. Padle kano og kajakk, lete etter ugler, sopp, flyvrak, topper og myrer. Det blir turer for barn, ungdom, senior, funksjonshemmede og padlere. Vi har ukentlige trilleturer på Gjøvik på torsdager, turer fra Raufoss til DNT Osbakken på onsdager, nærturer både på dagtid og kveldstid, og kurs for deg som har lyst til å lære mer om friluftsliv og turledelse eller kajakkpadling. For å nevne noe...

Så stolte er vi over mangfoldet våre fantastiske turledere tilbyr, og innsatsen de legger ned for å legge til rette for friluftsliv for andre!

Sjekk postkassen din!
Det hender jo at postkassen får besøk av reklame, noen av oss har vane med å legge det til resirkulering kjapt. Så vær ekstra oppmerksom 23. desember! Gå nøye gjennom postkasseinnholdet så du får fatt i kalenderen din! Den er laget for å kunne henge på veggen, så gjør gjerne det med en gang, så vet du hvor du har den og så blir den ikke borte i julekaoset! Legg gjerne inn et bilde av kalenderen (gjerne med deg selv også!) på vår facebookside, så øker vi oppmerksomheten så flere får med seg at kalenderen kommer! Vi trekker ut en heldig vinner 5. januar blant innsenderne, vinneren får en DNT-overraskelse fra oss.

Mer info på nett
Kalenderen er laget så den kan henges på veggen. På den måten får du full oversikt over DNT Gjøvik og Omegns tilbud måned for måned. Den fysiske kalenderen viser turens dato, tittel, vanskelighetsgrad og hvem den egner seg spesielt godt for. Mer informasjon om turene får du på vår hjemmeside (etter en omfattende dugnad for å få lagt ut informasjonen, som vi planlegger å begynne på i romjulen).

Vil du også ha kalender?
Er du ikke medlem ennå? Meld deg inn så får du kalenderen tilsendt du også!

Fikk du den ikke?
Skulle det skje at du ikke mottar kalenderen, så pust rolig - vi kommer til å fikse det! Følg listen under, så skal vi løse saken:
1. ta først en ekstra sjekk med de du bor sammen med: har de sett den/lagt den et sted?
2.  sjekk om du faktisk er medlem, om medlemsskapet er betalt. Det kan du gjøre ved å logge inn på dnt.no/minside
3. Bor du i blokk? Sjekk ved inngangen, er den lagt på toppen av postkassene eller et annet sted i fellesarealene?
4. Finner du ikke forklaringen i noen av punktene over, så beklager vi! Feil kan skje, både menneskelig og teknisk. Gi beskjed om at du ikke har fått kalenderen til vår distributør i Amedia via epost her. Da blir kalenderen ettersendt med Posten.

Skrevet av Elin Enger 22. desember 2020