Ferie for alle på DNT Osbakken

Velkommen til DNT Osbakken i sommer! Hytta ligger naturskjønt til ved Skumsjøen i Gjøvik kommune. Her kan du bade fra badebrygga vår og herfra kan du gå tur på myke skogsstier så langt du bare orker.

I uke 28 er DNTs friluftsvert på plass hver dag mellom kl 11 og 13. Verten vil gjerne hjelpe deg med det DU har lyst til å oppleve av friluftslivet! :)

Vil du gå et kvarters skogutforsking med minstemann? Eller ta en tre timers utfordring med venninnegjengen? Vi viser deg hvor du kan finne turforslag. Vil du padle kano? Spikke litt eller forsøke deg med kompasset? Vi har utstyr til utlån. Kanskje vil du prøve noe du aldri har forsøkt før også?

Dagen organiseres uten påmelding, kom når det passer. Vil du møte vår friluftsvert er det oppmøte i åpningstidene mellom kl 11 og 13 som gjelder. Det er drop in prinsipp og vi leverer tjenestene så langt vi har kapasitet. Det er gratis å delta og åpent for alle. Vi forholder oss til myndighetenes koronaregler når det gjelder antallsbegrensning, avstand, hygiene etc. Verten er tilstede med utstyr, tips og triks mellom kl 11 og 13 fra og med mandag 6. juli til og med søndag 12. juli.

Kafeen har åpent mellom kl 11 og 14 alle dagene denne uken! 

TRANSPORTBEHOV? Hvis du ikke har førerkort eller bil, vil det være mulighet til å be om hjelp til transport  disse dagene. Det er da forpliktende påmelding innen kl 20 dagen før du vil delta, og begrenset antall. Meld behovet her.

Utenom de betjente åpningstidene er kanolageret åpent for DNTmedlemmer, med DNTs standardnøkkel som du kan deponere på hos Turistkontoret på Gjøvik og i DNTs nettbutikk.

Skrevet av Elin Enger 25. juni 2020