Gjensidigestiftelsen støtter DNTs ferieaktiviteter!

Foto: Jon Kåre Larsen

Juninissen fra Gjensidigestiftelsen har kommet på besøk med 200 000 blanke kroner til ferieaktiviteter i regi av DNT! Vi gleder oss til å omgjøre pengene til friluftslivsopplevelser!

- Dette er honnør til de frivillige i DNT, det hadde ikke vært mulig å få til så mye aktivitet uten den flotte innsatsen de frivillige gjør året rundt , mente Hans Seierstad i Gjensidigestiftelsen. Han tilbragte onsdagskvelden med den hyggelige oppgaven å reise rundt med gigasjekker til lykkelige mottagere, som representant for Gjensidigestiftelsens gaveutvalg i Oppland. 

Styreleder i DNT Gjøvik og Omegn, Lise Lundby, ble glad for midlene kom, og at de kom nå før sommeren. 

- Dette gjør det mulig for oss å bidra til å gjøre sommerferien bedre for mange! Vi ønsker å ha et særlig fokus på barn og unge, og vet at denne sommeren blir spesiell for flere. Derfor ser vi fram til å kunne invitere til friluftsaktiviteter som kan gi glede og mestring, det er virkelig meningsfullt å bidra på denne måten, sier Lundby.

Daglig leder i DNT Gjøvik og Omegn, Elin Enger, har konkrete planer for aktiviteter både i Fredvika i Gjøvik sentrum og på DNT Osbakken ved Skumsjøen. Nå intensiveres jobben med å sette planene ut i livet.

- Det gleder vi oss til! Vi vil legge til rette for det enkle, allsidige og naturvennlige friluftslivet, både til vanns og i skogen. Vi har lyst til at flere skal få både myggstikk, nye fregner og nye uteopplevelser fordi DNT har åpne dører i sommer, forteller Enger.

Følg med her på hjemmesiden vår for konkrete planer, og ta kontakt hvis du kjenner at du har lyst til å bidra som frivillig til prosjektene. Har du kanokunnskap? Fiskeinteresse? Er du god til å svinge spikkekniven? Vise ungene hvor godt det er å spise skogsyre? Send oss en epost og bli med på sommermoroa!

Skrevet av Elin Enger 18. juni 2020