Støtt hyttefondet - bevar feriefjellene våre!

Foto: Kari Merete Horne

Siden NRK publiserte artikkelen om at DNT frykter konkurs, har flere henvendt seg med spørsmål om hvordan de kan hjelpe. Bli medlem, og støtt hyttefondet vårt, er svaret!

Lokalt i DNT Gjøvik og Omegn klarer vi oss relativt godt så langt, i forhold til konsekvensene av koronaviruset. Våre inntekter er ikke primært basert på turavgifter eller hytteovernattinger. Vårt budsjett baserer seg i hovedsak på andelen vi får fra medlemskontingenten og midler vi har spart over år.

Men de som virkelig blør nå, er DNT Oslo og Omegn. Og de har ansvaret for mange av de hyttene som vi alle er så glade i, som vi oppsøker i helger og ferier og gleder oss til å kunne bruke igjen. Derfor oppfordrer vi alle til å bli medlem og fornye medlemsskapene sine. Her kan du lese mer om situasjonen for DNT Oslo og Omegn, hvor ansatte nå er permitert. Og har du litt ekstra å rutte med og vil sørge for at 150 års fjellvandrerhistorie skal fortsette, så støtt gjerne DNTs hyttefond. Det er tiltenkt vedlikehold av de store hytteanleggene, der faste utgifter fortsetter å påløpe. Og der naturopplevelsene fortsatt venter å på oss, når dette er over...

Skrevet av Elin Enger 25. mars 2020