Sommerjobb på DNT Osbakken!

Er du friluftsinteressert og har lyst til å jobbe utendørs med barn i sommer? Da kan dette være sommerjobben for deg!

Kunne du tenke deg noen uker med friluftsaktiviteter i sommer? Vil du være med og vise barn hvor spennende det er å være ute i naturen? Er du for eksempel lærer med sommerferie? Student? Pensjonist med erfaring og ro?
Jobben passer for deg som har interesse for naturen og friluftsliv, og som elsker å få god kontakt med folk og å formidle kunnskap og engasjement! Vi søker etter inspirerende aktivitetsledere med interesse for natur- og friluftsliv, tålmodighet og et trygt fang.

Tre uker
DNT Gjøvik og Omegn arrangerer Friluftsskole på DNT Osbakken i uke 26 og 27, de to første ukene av skolens sommerferie. I uke 28 skal vi gjennomføre et ferieprosjekt på DNT Osbakken, med fokus på uteaktiviteter og tilrettelegging for friluftsliv for alle som har ferie. Det er altså mulighet for tre ukers sammenhengende sommerjobb.

Som kursleder viser du engasjement, formidlingsglede, er imøtekommende og tålmodig. Du har evnen til å være bestemt når det trengs. Du organiserer godt og kan lede en gruppe gjennom aktiviteter på en trygg måte, med fokus på sikkerhet.

Å jobbe for Friluftsskolen er først og fremst morsomt! Det å lære barn om naturen og se dem utfolde seg og mestre gjennom ulike uteaktiviteter er meningsfullt. Det er ekstra stas når vi klarer å tenne en gnist hos barna, en interesse for friluftsliv og for det å ta vare på naturen.

Interessert?
Skriv en søknad med CV og send til gjovik@dnt.no 
Vi gir godtgjørelse etter avtale. Kjøregodtgjørelse utbetales etter reiseregning. Du får verdifull erfaring og attest om ønskelig. Det er krav om politiattest. Har du ikke mulighet til å jobbe alle ukene, ta likevel kontakt, for vi trenger flere de to første ukene enn den siste. Er det noe du lurer på? Ta kontakt med undertegnede for mer informasjon. Det vil bli innkalt til jobbintervjuer på grunnlag av søknadene.

Søknadsfrist: Onsdag 15. april

​​​​​​​Hva skjer på Friluftsskolen?
Leiren foregår på dagtid for barn i aldersgruppen 10 – 13 år, og vi tilbyr en overnatting fra onsdag til torsdag. Vi skal blant annet slå leir, få fyr på bålet, være ute på tur og gjennomgå enkel bruk av kart og kompass. Vi har også tilgjengelige kanoer, badebrygge og spikkekniver og uteleker.

Her kan du lese mer om våre Friluftsskoler:
https://gjovik.dnt.no/aktiviteter/117930/879151/

NB - Koronaforbehold:
Jobben utlyses med forbehold om at samfunnet innen sommeren har kommet tilbake til vanlig gjerne igjen, sett i forhold til koronaviruset. Skulle det ikke være forsvarlig å arrangere Friluftsskolen må vi dessverre avlyse.

Skrevet av Elin Enger 17. mars 2020