Åpent turmøte: Blåveis i oktober

Kjempebladmåler fotografert på moltetur på Vardalsåsen
Kjempebladmåler fotografert på moltetur på Vardalsåsen

Har du vært på tur i skogen en vinterkveld og lyttet etter perluglas hukring? Visste du at du kan lete etter blåveis i oktober? Bli med på åpent turmøte for inspirasjon og turglede!

Torsdag 14. november kl 19 er alle hjertelig velkomne til DNT Osbakken for åpent turmøte! Der vil Gunnar Nyhus stå klar for å vise bilder og fortelle om høydepunkter fra turene sine. Du får også tips om hvordan turene dine kan bli en spennende oppdagerferd i det ukjente! Vet du for eksempel hvordan du kan finne flaggspetten sitt verksted, der den hakker ut konglefrøene?
Gunnar Nyhus underviser i biologi ved høgskolen i Innlandet, og brenner for uteundervisning. Han har hatt med lærerstudenter på utferder i over 20 år, og nå er det din tur til å få bli inspirert!

I tillegg får vi bli med på langtur med Anna O. Nicolaisen! I fjor var hun på tur fra Møre og Romsdal til Lillehammer, og vi får se video med glimt fra 14 dager i varierende vær og natur. Hytte-til-hytte turen har både opp- og nedturer for den ferske vandreren, som er styremedlem i DNT Gjøvik og Omegn.

Alle er velkomne til DNT Osbakken, Skumsjøv. 590, Hunndalen, kl. 19.00! Du får også oppdatert informasjon om DNT Gjøvik og Omegn.

Kattugle fra Gjøvik innfanget for ringmerking. Gunnar Nyhus til høyre.
Kattugle fra Gjøvik innfanget for ringmerking. Gunnar Nyhus til høyre.

Skrevet av Elin Enger 8. november 2019