Høstoppstart for trillegruppa

Rull med oss langs Mjøsa på onsdag! Etter trillingen går vi på kafé og planlegger vi trilleturene for høsten fram til jul

DNT Gjøvik og Omegn inviterer til trilletur langs Mjøspromenaden onsdag 11. september kl 11. Oppmøte på Puls ditt værested, Ringvegen 8B, 2815 Gjøvik.

Vi triller langs Mjøsa, før vi avslutter på "Puls - ditt værested", hvor det er stellebord, lekerom og kafe. Vi snakker om høstens trilleturer, som vi planlegger sammen.

Turleder er Maiken Sollie.

DNT Gjøvik og Omegn ønsker å legge til rette for et trilleturtilbud. Turene går i forskjellige turområder i Gjøvikregionen, og er en fin måte å bli bedre kjent med flere av de fine turmulighetene som finnes i nærområdet. Vi legger hovedsakelig turene til fine turområder, men har også turer i nærheten av byen.

Turlederne på disse turene er frivillige som selv kan ha med vogn eller bæremeis eller -sele. Vi er avhengige av frivillige for å drifte tilbudet, så meld fra om du ønsker å bidra på en tur eller to! Vi har med oversikt over mulige turer, men det er bare ment som inspirasjon - kom gjerne med egne forslag!

Vi har en egen gruppe på Facebook som brukes til å legge ut turer og informere om tilbudet: «Trilleturer med DNT Gjøvik og Omegn».

Velkommen ut!

Ved eventuelle generelle spørsmål om tilbudet, ta kontakt med
DNT Gjøvik og Omegn på gjovik@dnt.no, tlf: 95 97 28 50
www.dnt.no/gjovik

Skrevet av Elin Enger 9. september 2019