Bli med på Norges største utebursdag!

DNT-frivillige som Bjørn Storre og Lise Lundby inviterer deg med et av våre to arrangementer på Kom deg ut-dagen 21. januar!

Søndag 21. januar arrangeres Kom deg ut-dagen som i år også blir jubileumsfeiring fordi vi fyller 25 år som lokalforening og 150 år nasjonalt!

For 25 år siden ble lokallaget DNT Gjøvik og Omegn stiftet, og for 150 år siden ble Den Norske Turistforening stiftet. Nå vil vi feire, og vi inviterer deg til å bli med! 21. januar begynner feiringen med jubileumsfeiring både på DNT Osbakken og Gutukollen i Nordre Land. Det blir skileik, bålkos og natursti, premier til barna og mulighet til å bli bedre kjent med DNTs tilbud.

- Kom deg ut dagen er en lavterskeldag med stor L. Vi vil ha med oss alle ut denne dagen, fra de som er vant til å være ute i naturen til de som ikke har erfaring med friluftsliv i det hele tatt, sier Elin Enger i DNT Gjøvik og Omegn. Her kan du lære mye!

Smakebit på friluftslivet
 Målet med dagen, som arrangeres for 23. gang, er å gi flest mulig en smakebit på det man kan finne på ute i naturen, og å tilegne seg ny kunnskap.

-Vi skal ha aktiviteter som skileik, natursti og bålkos. Dette er aktiviteter som de aller fleste kan klare, og mestre. Og det er nettopp mestringsfølelsen vi ønsker å gi videre til andre, slik at de kan ta turen ut på egenhånd neste gang, sier Enger.

Arena for nye turvenner

DNT Gjøvik og Omegn stiller med frivillige som hjelper til med aktiviteter, turquiz og å gi råd og tips. I Nordre Land foregår det hele på Gutukollen, og i Hunndalen feirer vi på DNT Osbakken, Skumsjøvegen 590.

-Vi håper at Kom deg ut-dagen kan være startskuddet for en aktiv vintersesong. Har man lyst til å treffe nye turvenner, er dette rett dag å bli med på. Her blir det ein fin miks av turglade små og store, sier Elin Enger i DNT Gjøvik og Omegn.

For mer informasjon, bilder eller spørsmål, ta kontakt med Elin Enger på tlf 95 97 28 50.

Her kan du lese mer om våre to Kom deg ut-arrangementer:

Skrevet av Elin Enger 4. januar 2018