Tidenes turfest i oslo Spektrum

Løp og kjøp billetter til tidenes turfest i Oslo Spektrum 19. januar!
Løp og kjøp billetter til tidenes turfest i Oslo Spektrum 19. januar! Foto: Sindre Thoresen Lønnes

Den Norske Turistforening inviterer alle som er interessert i natur, friluftsliv og flotte kulturopplevelser til en reise gjennom DNTs 150-års historie.

Fredag 19. januar 2018 vil du få møte mange av Norges flotteste artister, iblandet filminnslag fra DNTs tilbud, spennende historier og flotte naturbilder i en fantastisk forestilling. Anne Lindmo er vår veiviser på TIDENES TURFEST i Oslo Spektrum! Med seg på scenen får hun med seg bl.a. Odd Nordstoga, Henrik Mestad, No. 4, Søstrene Hemsing og brødrene Larsen, Nils Petter Molvær, Daniel Kvammen og mange flere.

Dørene åpnes: ca kl. 18:00
Showstart: ca kl. 19:00
Alle tidene er ca-tider og endringer kan forekomme. Vær ute i god tid.

Aldersgrense: Ingen aldersgrense. Barn under 13 år kun i følge med voksen.

Priser:
For voksne medlemmer kr 595 og kr 695.
For voksne ikke-medlemmer kr 795 og kr 895.

For barn og ungdom medlemmer kr 395.
For barn og ungdom ikke-medlemmer kr 595.

Billettbestilling gjøres her.

Vi gleder oss til sammen å skape Tidenes Turfest i Oslo Spektrum! Muligheten kommer faktisk ikke tilbake på minst 25 år!

Skrevet av Elin Enger 13. september 2017