MASSIVRUTA, ANDRE ETAPPE: SKARVHEIMEN

Fellestur

Fra dato
22. juli 2018 kl. 08:00
Til dato
27. juli 2018
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, "Jubileum2018"
Arrangør
DNT Gjøvik og Omegn
Turområde
Hardangervidda (se kart)
Dette arrangementet er over!

Dette er den andre av tre etapper fra sør til nord langs DNTs MASSIV-rute, fra Hardangervidda til Skarvheimen og Breheimen. Det er mulig å være med på én, to eller tre turer på strekningen Haukeliseter–Sota sæter. For alle de tre turene gjelder at start- og sluttsteder kan nås med kollektivtransport og at deltakerne selv er ansvarlig for å komme seg til og fra disse stedene. Deltakerne betaler selv for opphold og mat på hyttene.

Vi starter på Finse i 12-tida søndag 22.7. slik at de som ikke var med på turen 16.–20. juli, kan komme med dagens første tog fra Oslo. Vi vandrer nå videre nordover og følger ruta som går innom Geiterygghytta, Iungsdalshytta, Bjordalsbu, Sulebu og Sletningsbu fram til Fondsbu (betjente og selvbetjente hytter). Vi får dagsetapper på 5–10 t + pauser. Maks ti deltakere. Det er mulig å reise hjem på fredag eller overnatte til lørdag på Fondsbu og bruke lørdagen til hjemreise, topptur eller hviledag.

Turledere: Ingemari Jürgensen, tlf. 997 17 178; e-post: ingemari@kentaur.no, og Eli Linnerud

Oppmøte: Finsehytta etter avtale med turlederne

Påmelding: Innen 8. juli til Ingemari Jürgensen, tlf. 997 17 178; e-post: ingemari@kentaur.no Deltakerne bekrefter påmeldingen ved å innbetale et depositum på kr 500,- som blir tilbakebetalt ved oppmøte.

MASSIVRUTA, ANDRE ETAPPE: SKARVHEIMEN

Dette er den andre av tre etapper fra sør til nord langs DNTs MASSIV-rute, fra Hardangervidda til Skarvheimen og Breheimen. Det er mulig å være med på én, to eller ...

Kontaktinformasjon: