MASSIVRUTA, FØRSTE ETAPPE: STILLE VANDRING PÅ HARDANGERVIDDA

Fellestur

Fra dato
16. juli 2018 kl. 08:00
Til dato
20. juli 2018
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, "Jubileum2018"
Arrangør
DNT Gjøvik og Omegn
Turområde
Hardangervidda, Ryfylkeheiane (se kart)
Dette arrangementet er over!

Dette er den første av tre etapper fra sør til nord langs DNTs MASSIV-rute, fra Hardangervidda til Skarvheimen og Breheimen. Det er mulig å være med på én, to eller tre turer på strekningen Haukeliseter–Sota sæter. For alle de tre turene gjelder at start- og sluttsteder kan nås med kollektivtransport og at deltakerne selv er ansvarlig for å komme seg til og fra disse stedene. Deltakerne betaler selv for opphold og mat på hyttene.

For den første turen møtes vi på Haukeliseter søndag 15.7. og starter turen mandag morgen. Vi går til Finse, nord på Hardangervidda. Ruta går innom Hellevassbu, Litlos, Sandhaug og Kjeldebu (betjente og selvbetjente hytter). Vi følger merkede ruter og vandrer i stillhet mellom hyttene. Om kvelden åpner vi for gode samtaler, og på de selvbetjente hyttene lager vi felles middag. Dagsetappene er på 5–9 t + pauser. Maks 12 deltakere. Det er mulig å reise hjem på fredag eller overnatte til lørdag på Finsehytta og bruke lørdagen til hjemreise, dagstur eller hviledag.

Turledere: Ingemari Jürgensen, tlf. 997 17 178; e-post: ingemari@kentaur.no og Lise Lundby, tlf. 466 16 148

Oppmøte: Haukeliseter etter avtale med turlederne

Påmelding: Innen 8. juli til Ingemari Jürgensen, tlf. 997 17 178; e-post: ingemari@kentaur.no Deltakerne bekrefter påmeldingen ved å innbetale et depositum på kr 500,- som blir tilbakebetalt ved oppmøte.

MASSIVRUTA, FØRSTE ETAPPE: STILLE VANDRING PÅ HARDANGERVIDDA

Dette er den første av tre etapper fra sør til nord langs DNTs MASSIV-rute, fra Hardangervidda til Skarvheimen og Breheimen. Det er mulig å være med på én, to eller ...

Kontaktinformasjon: