Avlyst: NEWTON-CAMP PÅ DNT OSBAKKEN

6. oktober 2017
Arrangement, Dnt-Skolefri, Newton, 8.-10.-Klasse
DNT Gjøvik og Omegn
Hadeland, Gjøvik og Land (se kart)
Dette arrangementet er over!

Dette arrangementet er avlyst på grunn av få påmeldinger.

----

Har du lyst på fem dager fylt med realfaglige utfordringer, friluftslivets gleder, turer, nye venner, bading og mye mer? Bli med på Newton-camp – for åttende- til tiendeklassinger! På Newtoncamp lærer du realfag på en ny og spennende måte gjennom friluftsaktiviteter, eksperimenter og utfordringer. Dagene fylles med turer, friluftsaktiviteter og realfaglige eksperimenter. Teorien og aktivitetene flettes nært sammen med lek, opplevelser og undring. Du treffer mange ungdommer på din alder, og du kommer til å lære masse gøy!

Pris: For medlemmer: kr 1 450 inkludert mat, aktiviteter og overnatting. For ikke-medlemmer: kr 1 700.

Påmeldingsfrist: Så fort som mulig av hensyn til planleggingen, og senest en uke før start. Begrenset antall plasser.

Påmelding gjøres ved å klikke her.

Turledere: Elin Enger, tlf. 959 72 850; e-post: gjovik@turistforeningen.no

Møtested: DNT Osbakken, Skumsjøvegen 590, Hunndalen

[DNT Ung]

Avlyst: NEWTON-CAMP PÅ DNT OSBAKKEN