FRILUFTSSØNDAG MED EVENTYRSTUND OG VANNMORO 7. AUGUST

7. august kl. 11:00 - 15:00
Annet, , Friluftsøndag
DNT Gjøvik og Omegn
Dette arrangementet er over!

Moro ved Skumsjøen! Nå gjelder det å nyte siste rest av sommeren. Vi stiller med mannskap for som flott og familievennlig dag ved DNT Osbakken friluftssenter. Her blir det morsomme vankonkurranser, padling, fisking, bading og mye mer. Kanoinstruktør tiil stede. Kanskje du vil prøve kameratresning.

I tillegg blir det eventyrstund, turbingo, kunstaktiviteter og mye mer!

Den første søndagen i måneden inviterer vi til friluftssøndag ved Skumsjøen, på vårt friluftssenter DNT Osbakken fra kl. 11.00 -15.00.

Er du nysgjerrig på friluftsliv, og ønsker tips og råd om utstyr, hvordan komme i gang, hvordan få med barna, lage spennende turmat o.l.?
• Har du lyst til å prøve ut friluftsliv i fjellet eller skogen, men er usikker på om du har nok kunnskap og utstyr?
• Er du nysgjerrig på DNT Gjøvik og Omegn og hva et medlemskap i Den Norske Turistforening innebærer?
• Vil du bli bedre kjent med DNT Osbakken friluftsenter, se hvilke muligheter som fins her for det enkle friluftslivet? Vi kan vise deg rundt – hva en ubetjent DNT hytte er, hva vi har av utstyr for utleie og de flotte turmulighetene i området.
• Friluftsøndagene på DNT Osbakken er for alle – gammel og ung – enslige og familier – erfarne og uerfarne turfolk. Kanskje du bare har lyst på en turprat?
• Avhengig av årstidene legger vi opp til enkle aktiviteter som dere kan delta på hvis ønskelig. Noen ganger har vi enkel matlaging/prøvesmaking, f.eks. for å vise hva slags mat man kan lage på tur – som kan konkurrere med grillpølsa….
Osbakken kafè har åpent hver søndag, så vi selger ikke mat. Vi anbefaler dere å ta lunsj eller middag der, så kan søndagen nytes i frisk luft for deretter å innta et godt måltid uten å måtte stå ved grytene selv.
Ønsker du å spørre vår friluftsvert om noe, kan du ringe Ine på 92 08 94 61.

Kontaktinformasjon:

• Ine Gulbæk