Kom deg ut-dagen på DNT Osbakken

7. februar kl. 11:00 - 15:00
Voksne, Barn, Seniorer
DNT Gjøvik og Omegn
Hadeland, Gjøvik og Land (se kart)

KOM DEG UT-dagen er DNT sin nasjonale turdag! Bli med oss på vår lokale variant! På Osbakken ved Skumsjøen er det supre turmuligheter, og vi legger opp til enkle aktiviteter som passer for store og små.
Vi fyrer i bålpanna, lager natursti, du kan prøve truger, få tips om vinterfriluftsliv av en erfaren vinterturleder, lete etter dyr vi har satt ut i skogen og gå en skitur i de fine løypene her.
Kom deg ut-dagen er èn av våre faste friluftsøndager, som er første søndag i måneden.

DETTE ER FRILUFTSSØNDAGER PÅ OSBAKKEN:
Er du nysgjerrig på friluftsliv, og ønsker tips og råd om utstyr, hvordan komme i gang, hvordan få med barna, lage spennende turmat o.l.?
• Har du lyst til å prøve ut vinterfriluftsliv i fjellet eller skogen, men er usikker på om du har nok kunnskap og utstyr?
• Er du nysgjerrig på DNT Gjøvik og Omegn og hva et medlemskap i Den Norske Turistforening innebærer?
• Ønsker du å bli bedre kjent med DNT Osbakken, se hvilke muligheter som fins her for det enkle friluftslivet? Vi kan vise deg rundt – hva en ubetjent DNT hytte er, hva vi har av utstyr for utleie og de flotte turmulighetene i området.
• Friluftsøndagene på DNT Osbakken er for alle – gammel og ung – enslige og familier – erfarne og uerfarne turfolk. Kanskje du bare har lyst på en turprat?
• Avhengig av årstidene og restriksjoner rundt Covid 19 legger vi opp til enkle aktiviteter som dere kan delta på hvis ønskelig. Noen ganger har vi enkel matlaging/prøvesmaking, f.eks. for å vise hva slags mat man kan lage på tur – som kan konkurrere med grillpølsa….
Osbakken kafè har åpent hver søndag (ikke i januar), så vi selger ikke mat. Vi anbefaler dere å ta søndagsmiddagen der, så kan søndagen nytes i frisk luft for deretter å innta et godt måltid uten å måtte stå ved grytene selv 😊.
Er det noe du ønsker å spørre vår friluftsvert om, kan du ringe Ine på 99 74 91 15.

Deltagere møter opp hver for seg, holder avstand og gjennomfører tur og -aktiviteter hver for seg. Dette er altså ikke en fellestur eller et fellesarrangement.
Alle aktiviteter gjennomføres i henhold til god koronaskikk, med avstand og håndhygiene etc. Alle deltagere oppfordres til selv å ta ansvar for dette. Barn følges og ledsagere har selv ansvar for sine barn. Møt bare opp når du er frisk og symptomfrie, ved symptomer må du holde deg hjemme.

Kom deg ut-dagen på DNT Osbakken

Kontaktinformasjon: