Trilletur på Gjøvik

Dette arrangementet er over! Men fortvil ikke, arrangementet har alternative datoer som du kan delta på.

DNT Gjøvik og Omegn og Helsestasjonen på Gjøvik, arrangerer trilleturer på torsdager kl 12:30. Oppmøte: borggården foran rådhuset på Gjøvik.

Her kan du møte andre mødre og fedre i permisjon, få mosjon og være sosial.
Turene går i forskjellige retninger fra rådhuset, og er en fin måte å bli bedre kjent med flere av de fine turmulighetene som finnes i nærområdet.
Lengde: fleksibelt, men turen pleier å ta ca en til to timer.
Føre/vær: vi går året rundt, med pause i skolens ferier og over jul. Vi går ruter hvor man kan trille vogn, men bæreturer er også mulig.

På den kaldeste årstiden er det fint å kunne gå inn et sted etter turen, ellers har vi med matpakke for pause underveis.

Turen foregår med utgangspunkt i borggården på rådhuset på Gjøvik. Helsesykepleier eller en familieveileder møter opp for å si hei og sette i gang turen.
Turene foregår på babyenes premisser, så hvis noen trenger å stoppe for å amme eller skifte feks, ønsker vi å legge til rette for det. Det er alltid foresatte som har ansvar for egne barn. Tilbudet er gratis og åpent for alle.

DNT Gjøvik og Omegn har også Barnas Turlag med aktiviteter spesielt tilrettelagt for barn både i Gjøvik,Toten og Land. Velkommen inn i vår egen Facegruppe for Barnas Turlag her:

https://www.facebook.com/groups/106689684864/?fref=ts
Velkommen ut!