Friluftssøndag på DNT Osbakken - Aktiviteter for store og små!

Arrangement

Dato
5. desember 2021 kl. 11:00 - 15:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Arrangør
DNT Gjøvik og Omegn
Turområde
Hadeland, Gjøvik og Land (se kart)
Dette arrangementet er over!

Den første søndagen i måneden inviterer vi til friluftssøndag ved Skumsjøen, på vårt friluftssenter DNT Osbakken. 

Er du nysgjerrig på friluftsliv, og ønsker tips og råd om utstyr, hvordan komme i gang, hvordan få med barna, lage spennende turmat o.l.?
• Har du lyst til å prøve ut friluftsliv i fjellet eller skogen, men er usikker på om du har nok kunnskap og utstyr?
• Er du nysgjerrig på DNT Gjøvik og Omegn og hva et medlemskap i Den Norske Turistforening innebærer?
• Vil du bli bedre kjent med DNT Osbakken, se hvilke muligheter som fins her for det enkle friluftslivet? Vi kan vise deg rundt – hva en ubetjent DNT hytte er, hva vi har av utstyr for utleie og de flotte turmulighetene i området.
• Friluftsøndagene på DNT Osbakken er for alle – gammel og ung – enslige og familier – erfarne og uerfarne turfolk. Kanskje du bare har lyst på en turprat?
• Avhengig av årstidene legger vi opp til enkle aktiviteter som dere kan delta på hvis ønskelig. Noen ganger har vi enkel matlaging/prøvesmaking, f.eks. for å vise hva slags mat man kan lage på tur – som kan konkurrere med grillpølsa….
Osbakken kafè har åpent hver søndag, så vi selger ikke mat. Vi anbefaler dere å ta søndagsmiddagen der, så kan søndagen nytes i frisk luft for deretter å innta et godt måltid uten å måtte stå ved grytene selv 😊.
Er det noe du ønsker å spørre vår friluftsvert om, kan du ringe Ine på 92 08 94 61. 

Friluftssøndag på DNT Osbakken - Aktiviteter for store og små!

Den første søndagen i måneden inviterer vi til friluftssøndag ved Skumsjøen, på vårt friluftssenter DNT Osbakken.  Er du nysgjerrig på friluftsliv, og ønsker tips og råd om utstyr, hvordan komme i ...