Ferie for alle - friluftsaktiviteter på DNT Osbakken - Uke 33

Arrangement

Dato
11. august kl. 11:00 - 13:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer for
Alle
Arrangør
DNT Gjøvik og Omegn
Dette arrangementet er over!

Den siste uka i skoleferien ønsker vi velkommen til ferieaktiviteter for alle på DNT Osbakken!  Fra tirsdag 11. august til og med søndag 16. august blir det aktivitetsmuligheter her.

Vårt aktivitetssenter ligger ved Skumsjøen i Gjøvik kommune. Her er det mulig å bade og gå på myke skogsstier så langt du ønsker! I tillegg tilbyr vi et bredt spekter aktiviteter hele uka. Bare se her:

 

Alle dager (tirs-søn):

Friluftsvertene tilrettelegger for lån av utstyr som kano, padlebrett, fiskeutstyr, spikkekniver og kart/kompass med mer. Alt gratis.

Du kan også få låne lavvo for idyllisk overnatting på friarealet ved Skumsjøen (krever egen sovepose og påmelding på sms til Per, tlf 97094558).

Trenger du skyss til Skumsjøen? Ring friluftsverten 97094558

 

Tirsdag 11/8  (11-14): -  “Kom og prøv-dag” 

Fritt opplegg. Ta på uteklær, kom og prøv alt hva skogen, Skumsjøen og DNT Osbakken har å by på. Friluftsverter står til tjeneste med tips og utstyr du kan låne.

 

Onsdag 12/8 (11-14) - Fiskedagen

Biter det i dag? Mulighetene for napp er stor utenfor DNT Osbakken. Vi tilrettelegger for enkelt fiske fra land. Du får erfaring med å kaste, knyte fiskeknuten og kanskje håndtere fangsten;)

 

Torsdag 13/8 (11-14) - Kanodagen

Bli ett med vannet! Vi har mange kanoer å låne ut. Friluftsverter viser de mest grunnleggende ferdigheter kl 11.30 og 13.00 og hjelper ellers til med utlån av utstyr. 

 

Fredag 14/8 (11-14) - Pil og bue-dagen

Har du en indianer i deg? Her får du prøve deg med øks/sag og kniv. Du lager din egen pil og bue, og kanskje også en blink? Møt opp klokka 11 eller 13 så tar vi turen inn i skogen for å finne materialene. 

 

Lørdag 15/8 (11-14) - Turdagen

Gleden ved å vandre! Friluftsverter står klare med turforslag, korte og lange. Vil du gå sammen med andre? En friluftsvert blir med på rusletur til Utsikten med avgang klokka 11.30. Underveis vil du få trent på enkel bruk av kart og kompass. Ta med godt skotøy, mat og drikke og godt humør:)

 

Søndag 16/8 (11-14) - Myldredagen

Kom og prøv morsomme friluftsaktiviteter på våre stasjoner rundt i området.

 

Vi henstiller alle til å ta korona-forhåndsregler. Utstyr skal sprites etter bruk! 

Kafeen er åpen ons - fre - lør - søn :)

Har du spørsmål? Ring Per (friluftsvert) på 97094558

 

Hele uka tilbyr vi lån av et begrenset antall telt/lavvo for overnatting på friarealet i nærheten. Brukere må ha med soveposer selv.

For mer informasjon ta kontakt med vår friluftsvert, Per Hovland på tlf 970 94 558.

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Per Hovland