UTSATT: ÅRSMØTE OG ÅPENT TURMØTE, GJØVIK

Arrangement

Dato
12. mars kl. 18:00
Passer for
Alle
Turtyper
Arrangement, , Årsmøte, Turmøte
Arrangør
DNT Gjøvik og Omegn
Turområde
Hadeland, Gjøvik og Land (se kart)
Dette arrangementet er over!

NB: Dette møtet er utsatt på grunn av situasjonen rundt koronaviruset. 

Som et ledd i vårt ønske om å ta samfunnsansvar, har vi på grunn av koronaviruset besluttet at årsmøtet for DNT Gjøvik og Omegn utsettes. 

Årsmøtet var planlagt gjennomført torsdag 12. mars kl 18. Flere kommuner anbefaler nå å avlyse sammenkomster med over 50 deltagere eller deltagere fra ulike geografiske områder. Vår forening dekker fem kommuner og møtet kan potensielt ha flere enn 50 deltagere. Vi finner det derfor naturlig å ikke bidra til økt smitterisiko ved å gjennomføre møtet nå. 

Avgjørelsen er tatt i samråd med kommunelege Siri Fuglem Berg. 

Situasjonen utvikler seg raskt og det offentliges råd, restriksjoner og karanteneregler kan forandre seg fortløpende.  

Vi ønsker å avvikle årsmøtet når helsemyndighetene har vurdert smitterisikoen til å være på et nivå som gjør det mulig å gjennomføre denne typen arrangementer. Ny dato er per i dag torsdag 23. april kl 18 på DNT Osbakken.  

Ved spørsmål, ta kontakt med styreleder Lise Lundby på telefon 466 16 148 eller daglig leder Elin Enger på telefon 95 97 28 50. 


-------

 

Vi holder årsmøte kl. 18.00 på DNT Osbakken med åpent turmøte etterpå. Se hjemmesida for mer informasjon (dnt.no/gjovik).

Adresse: DNT Osbakken, Skumsjøv. 590, Hunndalen

UTSATT: ÅRSMØTE OG ÅPENT TURMØTE, GJØVIK

NB: Dette møtet er utsatt på grunn av situasjonen rundt koronaviruset.  Som et ledd i vårt ønske om å ta samfunnsansvar, har vi på grunn av koronaviruset besluttet at årsmøtet for DNT Gjøvik og Omegn ...