RAUSTEINSHYTTA TRIPPEL (1), Ø. TOTEN

Fellestur

Dato
28. mai kl. 17:30
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom
Arrangør
DNT Gjøvik og Omegn
Turområde
Hadeland, Gjøvik og Land (se kart)
Dette arrangementet er over!

Tre uker på rad arrangerer vi en ettermiddagstur til Rausteinshytta på Totenåsen, der vi tar en god rast. Vi går fra ulike utgangspunkt hver gang og legger opp til rundturer. Turopplegget er et samarbeid med Folkehelsedagene i Ø. Toten. Den første turen er ca. 3 km hver veg og tar ca. 2,5 t med pauser. Vi går opp over Holokampen og ned igjen over Pålknappen.

De to andre turene går 4. juni og 11. juni. Det blir premiering til dem som deltar på alle tre turene. Turledere: Ola Brox, tlf. 908 71 352 (ola.brox@gmail.com), og Rune Øverli, tlf. 995 93 964 (overliburi@gmail.com)

Oppmøte: Hongsætra kl. 17.30. Ved Olterud på fv. 73 mellom Lensbygda og Skreia er det merket mot Oksbakken. Følg Nygardseterlinna til vegbom (bomavgift kr 60,-) og hold til venstre rett etter bommen. Ta til venstre igjen ved Oksbakken. Hongsætra ligger i enden av vegen.

RAUSTEINSHYTTA TRIPPEL (1), Ø. TOTEN

Tre uker på rad arrangerer vi en ettermiddagstur til Rausteinshytta på Totenåsen, der vi tar en god rast. Vi går fra ulike utgangspunkt hver gang og legger opp til rundturer. ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Ola Brox
  • Rune Øverli