NATT I NATUREN I GJØVIK KLATREPARK

14. september kl. 14:00
Fellestur, Klatretur, Dntung
DNT Gjøvik og Omegn
Hadeland, Gjøvik og Land (se kart)
Dette arrangementet er over!

DNT ung ønsker å invitere deg mellom 13 og 26 år til en litt annerledes og spennende tur til Gjøvik Klatrepark. Mens skumring glir over til høstmørke gjør vi telt, lavvoer og/eller hengekøyer klare for ei natt i naturen. Etter ei kort opplæring i hvordan man skal sikre seg tar vi utfordringen med å teste ut klatreparkens løyper i mørket med hodelykt! Kvelden avsluttes med mat på bål før vi kryper opp i soveposene. Etter ei deilig natt under stjernene nyter vi felles frokost før den som ønsker det, kan ta fatt på en ny dag i klatreparken. Følg gjerne arrangementet på facebooksida vår (DNT Ung Gjøvik og Omegn) for nærmere informasjon.

Påmelding: Innen 6. september til dntunggjovik@hotmail.com (minimum ti deltakere)

Pris: kr 400,- for medlemmer og kr 600,- for ikke-medlemmer. Prisen inkluderer kveldsmat fredag og frokost lørdag samt klatring fredag kveld og dagspass for lørdag.

Turledere: Silje Kristine Tandsæther Hagen, tlf. 971 83 189, og Peter Nagtzaam, tlf. 938 18 394

Oppmøte: Gjøvik Klatrepark, Øverbyv 93, Gjøvik. Det er mulig å ta bybuss 33 mot Øverby og følge skilting fra bussholdeplassen til klatreparken. Møt kl. 17.00 på fredag ved resepsjonen; arrangementet slutter kl. 14.00 på lørdag (parken er åpen til 17.00 for den som ønsker å klatre lenger; turlederne vil være tilstede til kl. 14.00).

NATT I NATUREN I GJØVIK KLATREPARK

Kontaktinformasjon: